Ajánlatkérés

A HotSpring masszázsmedencék a kaliforniai Watkins Manufacturing által gyártott legkiválóbb jakuzzik. A tengerentúli vállalat óriás, 1976 óta gyártja a masszázsmedencéket. Mára a legnevesebbnek számít az amerikai masszázsmedencék piacán, melyen ez a termék először honosodott meg.

Az ETHOS polyrattan kerti bútor termékcsalád a legmagasabb igényeket is kielégítő kerti bútor. Kárpitozásánál a jachtok készítésénél használt technológiát alkalmazták, amely a legmostohább időjárási körülményeknek is könnyedén ellenáll.

A Spalounge kerti bútorai a beltéri kanapé kényelmét nyújtja a kertben. A kiváló minőségű Sunbrella szövet UV álló, vízálló, színtartó. Penészálló tulajdonságának köszönhetően a huzat légáteresztő, a kerti ülőgarnitúra nem dohosodik.

A Jati & Kebon letisztult vonalvezetésű, prémium minőségű,UV-álló, vízálló Sunbrella szövettel borított modern kerti bútorok tervezésekor kifejezetten a kültéri felhasználást tartották szem előtt. Porszórással festett alumínium kerti bútorai légiesen könnyedek.

Mint 25 év tapasztalatával a háta mögött a Broil King név a prémium minőség szinonimája, hiszen a világszerte elismert kerti grill készülékek gyártásában a legmagasabb szintű eredményeket produkálja.

A Glass zuhany-és gőzkabinok a hamisítatlan olasz elegancia képviselői. Az 1990-ben alakult cég masszázskádak, masszázskabinok, kombi zuhanykabinok gőzkabinok, zuhanytálcák, szaunák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, Európa egyik legjobban felszerelt és leg korszerűbb gyárában.