Cégünkről

 

Érzékek birodalma...

Az Aura Hidromasszázs Stúdió Kft. több mint húsz év tapasztalatával, kizárólag felsőkategóriás termékekkel, komoly műszaki háttérrel törekszik ügyfelei igényeinek maximális kielégítésére.

A cég filozófiája a minőség, szakértelem, igényesség, s nem utolsósorban az ügyfél elégedettsége. Célunk, hogy a vásárló mindig az elképzelésének megfelelő terméket vihessen haza.

Kínálatunk kiterjed a fürdőszobai whirl-, air- és turbopool kádrendszerektől a törökfürdőt, skótzuhanyt, nyaki- és lábmasszázst, valamint sok egyéb kényelmi funkciót tartalmazó kabinrendszerekig, amelyeket a világ élvonalába tartozó gyártóktól, elsősorban Olaszországból és Németországból importálunk, ahol a magas technikai minőség a korszerű formatervezéssel párosul.

Az amerikai és olasz gyártmányú kül- és beltéri 3-7 személyes masszázsmedencéink már nemcsak tulajdonosuknak, hanem baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást, meghitt perceket kínálnak, hiszen a szabadalmaztatott vízbefúvók és vízbefúvó rendszerek széles skálája mindenkinek testreszabott masszázst tesz lehetővé. Szaunáinkat Európában és a skandináv országokban már többszörösen bevált alapanyagokból készítjük, a szauna kabin gépészetét és tartozékait piacvezető finn gyárak termékprogramjából biztosítjuk. A választható típusminták mellett, díjmentes helyszíni felmérés biztosításával természetesen egyedi elképzelések alapján is elkészítjük szaunáját.

Munkatársaink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így naprakészen ismerik az új termékeket és műszaki megoldásokat, s emellett a termékeket díjmentesen házhoz szállítják és beüzemelik.A cégünk által forgalmazott márkák a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik, amely garantálja, hogy tulajdonosának hosszú éveken keresztül csak örömet és élvezetet okozzon, soha ne bosszúságot.

Ehhez pedig nem kell más,
mint minőség, szakértelem, igényesség…


Virtuális túra

aura footerAura Hidromasszázs Stúdió 8200 Veszprém, Török Ignác u. 4.
Email: aura@auraspa.hu
Mobil: +36-20-9580-317, +36-20-9548-558

Aura Hidromasszázs Stúdió +36-20-9580-317 +36-20-9548-558 8200 Veszprém, Török Ignác u. 4.
elérhetőségek
Telefon:+36-20-9580-317
Telefon:+36-20-9548-558
E-mail:aura@auraspa.hu
Pinterest