Cégünkről

Érzékek birodalma…

Az Aura Hidromasszázs Stúdió Kft. több mint húsz év tapasztalatával, kizárólag felsőkategóriás termékekkel, komoly műszaki háttérrel törekszik ügyfelei igényeinek maximális kielégítésére.

A cég filozófiája a minőség, szakértelem, igényesség, s nem utolsósorban az ügyfél elégedettsége. Célunk, hogy a vásárló mindig az elképzelésének megfelelő terméket vihessen haza.

Kínálatunk kiterjed a fürdőszobai whirl-, air- és turbopool kádrendszerektől a törökfürdőt, skótzuhanyt, nyaki- és lábmasszázst, valamint sok egyéb kényelmi funkciót tartalmazó kabinrendszerekig, amelyeket a világ élvonalába tartozó gyártóktól, elsősorban Olaszországból és Németországból importálunk, ahol a magas technikai minőség a korszerű formatervezéssel párosul.

Az amerikai és olasz gyártmányú kül- és beltéri 3-7 személyes masszázsmedencéink már nemcsak tulajdonosuknak, hanem baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást, meghitt perceket kínálnak, hiszen a szabadalmaztatott vízbefúvók és vízbefúvó rendszerek széles skálája mindenkinek testreszabott masszázst tesz lehetővé. Szaunáinkat Európában és a skandináv országokban már többszörösen bevált alapanyagokból készítjük, a szauna kabin gépészetét és tartozékait piacvezető finn gyárak termékprogramjából biztosítjuk. A választható típusminták mellett, díjmentes helyszíni felmérés biztosításával természetesen egyedi elképzelések alapján is elkészítjük szaunáját.

Munkatársaink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így naprakészen ismerik az új termékeket és műszaki megoldásokat, s emellett a termékeket díjmentesen házhoz szállítják és beüzemelik.A cégünk által forgalmazott márkák a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik, amely garantálja, hogy tulajdonosának hosszú éveken keresztül csak örömet és élvezetet okozzon, soha ne bosszúságot.

Ehhez pedig nem kell más,
mint minőség, szakértelem, igényesség…