Zuhanykabinok és zuhanytálcák – Hüppe

Zuhanykabinok és zuhanytálcák - Hüppe

A “HÜPPE” név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával: az akkor árnyékolástechnikával és mobilfalak gyártásával foglalkozó cég 1970-ben készítettel el az első, amerikai minta honosításával létrehozott, zuhanykabinját. Az ezt követő időkben számos szabadalommal védett újdonság született meg a HÜPPE műhelyeiben. Ilyen például az ajtók mágnescsíkkal megoldott záródása, a szilikongumi cseppterelő- és tömítőrendszerek, a krómozott alumínium profilok, a keret nélküli, elegáns zuhanykabinok, az Anti-Plaque vízlepergető üveg. Összegezve: a HÜPPE mindig éllovasa volt a zuhanykabin gyártásnak és az is marad.

A HÜPPE márka több mint 30 éve képviseli a kiváló minőséget. Kritikus alapanyag kiválasztás, tökéletes konstrukciók és több évtizedes tapasztalat szolgál sokoldalú megoldásainak alapjául. Mindezt azért, hogy Ön a legnagyobb élvezettel tusolhasson nap, mint nap és éveken át.
Minden HÜPPE zuhanykabint az érvényben lévő TÜV minőségi követelmények szerint tesztelnek, ezért a termékek TÜV-GS minőségbizonyítvánnyal rendelkeznek. A szigorú gyári, belső vizsgálatok eredményeként a HÜPPE zuhanykabinok és ajtók az előírt minőségi normákat messzemenően felülmúlják.