HOTSPRING

A HotSpring masszázsmedencék a kaliforniai Watkins Manufacturing által gyártott legkiválóbb jakuzzik. A tengerentúli vállalat óriás, 1976 óta gyártja a masszázsmedencéket, mely a köznyelvben jakuzzi vagy jacuzzi elnevezésként terjedt el. Mindkettőt helyes ám nem keverendő az olasz Jacuzzi márkával. Mára a legnevesebbnek számít az amerikai masszázsmedencék piacán, melyen ez a termék először honosodott meg.

A tökéletes jakuzzi élmény otthoni megteremtésében élen járó HotSpring elegáns és kifinomult vonalvezetésű masszázsmedence családot kínál széles választékban.

A legmodernebb technológiai újításokkal felszerelt jakuzzik a kényelmi szempontok mellett valóra váltják az egészségmegőrzésre, relaxálásra és kényeztető luxusra vágyók kívánságait is.

A kiváló minőségben, precíz és megbízható működéssel készülő HotSpring masszázsmedencék a család minden tagja számára különleges spa élményt tartogatnak, miközben megőrzik praktikusságukat és letisztultságukat.

Bővebb információt talál masszázsmedencékről szóló aloldalunkon: Hotspring jakuzzik >>>

BROIL KING KERTI GRILL SÜTŐK

Mint 25 év tapasztalatával a háta mögött a Broil King név a prémium minőség szinonimája, hiszen a világszerte elismert kerti grill készülékek gyártásában a legmagasabb szintű eredményeket produkálja.
A Broil King kerti grillsütők minőségi eszközök, valamint kiegészítőik megkönnyítik és érdekesebbé varázsolják a grill sütés folyamatát, így már semmi akadálya annak, hogy életstílusunk részévé váljon. A praktikus grill fogók és forgónyársak, rácsok, tálak és más sütéshez használt eszközök új perspektívát nyitnak a grill sütés világában. Szabaduljunk ki a konyha falai közül és kezdjünk új, “barbecue” életmódot!

A Broil King kerti grillsütők mindegyike gázüzemű, melynek előnye a faszenes grillsütőkhöz képest, hogy percek akatt elérik a sütési hőmérsékletet. A választásnál a legfontosabb szempont a grillsütő felületének mérete, azaz hogy mekkora mennyiségű ételt kívánunk rajta egyidőben grillezni. Általában mondható, hogy minél nagyobb társaságot kell megvendégelni sült finomságokkal, annál nagyobb grillsütőt kell használni. Kerti grillsütőink mindegyike kerekekkel van ellátva, így könnyen áthelyezhetőek. Rozsdamentes kivitelük miatt tárolhatóak kültéren is. A nagyobb grillsütők wok-os sütésre kialakított gázrózsával készülnek, melynek használaton kívül a lecsukott teteje munkapultként funkcionál. A gyártó a kiegészítőkből gazdag választékot kínál a grill sütőkhöz, megkönnyítve ezzel a grillezés művészetét.

Bővebb információt talál grilleinkről szóló aloldalunkon: Kerti grillek >>>

 

KERTI BÚTOR

Kerti bútoraink mindegyike első osztályú termék, melyek ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel. Az új utakat, alapanyagokat felfedező cég ismertetőjegye az egyedi megjelenés, az ízléses vonalvezetés és a maradéktalan kényelem.
A bútoraink széles választékában egyaránt találunk hatalmas, többszemélyes kanapékat, étkező szetteket, kávézó garnitúrákat és virágtartókat is.
A minden igényt és fantáziát kielégítő bútorcsalád tartós és időtálló, a minőségi anyaghasználatnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően. Az ETHOS polyrattan kerti bútor termékcsalád a legmagasabb igényeket is kielégítő kerti bútor. Kárpitozásánál a jachtok készítésénél használt technológiát alkalmazták, amely a legmostohább időjárási körülményeknek is könnyedén ellenáll. A Spalounge kerti bútorai a beltéri kanapé kényelmét nyújtja a kertben. A kiváló minőségű Sunbrella szövet UV álló, vízálló, színtartó. Penészálló tulajdonságának köszönhetően a huzat légáteresztő, a kerti ülőgarnitúra nem dohosodik. A Jati & Kebon letisztult vonalvezetésű, prémium minőségű, UV-álló, vízálló Sunbrella szövettel borított modern kerti bútorok tervezésekor kifejezetten a kültéri felhasználást tartották szem előtt. Porszórással festett alumínium kerti bútorai légiesen könnyedek. A minőségi kerti bútorok az időjárás viszontagságainak ellenállnak, nem rozsdásodnak, nem kopnak és könnyű tisztán tartani őket.

 

Bővebb információt talál kerti bútorokról szóló aloldalunkon: kerti bútorok >>>