Szolgáltatások és szerviz

Minden termékünk fogyasztói ára tartalmazza a házhozszállítás és a beüzemelés költségét, illetve igény szerint a helyszíni felmérést. A nálunk vásárolt termékhez részletes leírást adunk a bekötéseket ill. kiállásokat illetően. A beüzemelést az Aura Hidromasszázs Stúdió Kft. szervizcsapata végzi, amely egyben több világcég gyári szakszervize is Magyarországon.

Ezek a gyárak sok embernek ismerősnek tűnnek és mindenki számára a minőséget képviselik:

Garancia a termékekre

A garancia új termék esetén, a vásárlás napjától kezdődik, amennyiben a termék beszerelését a gyártó által felhatalmazott szakszerviz végezte, s erről igazolást állított ki. Szeretnénk a figyelmüket felhívni arra is, hogy a gyártó csomagolását csak a szerviz jelenlétében bontsák meg, mert az esetleges szállítási hiányosságok vagy szállításból eredő sérülések, okozta kár érvényesítésére, illetve térítésmentes kijavítására csak ebben az esetben van lehetőség. Amennyiben kiállított modellről beszélünk, mindig egyeztetni kell a kereskedővel. A garanciában említett rossz működés vagy meghibásodás esetén az illetékes szerviz embere javíttatja vagy cseréli a berendezést vagy az elromlott alkatrészeket. Szervizelés esetén forduljon az illetékes szervizvezetőhöz.

Beüzemelés

Valamennyi általunk forgalmazott termék szállítására különböző összeszerelési állapotban kerül sor. Ahhoz, hogy a termékek hosszan tartóan és problémamentesen tudjanak működni, a gyártó által felkészített szerelők munkája szükséges. Sokan úgy vélik, hogy ezt a kiadást meg lehet takarítani, hiszen a terméket csak a helyére kell állítani.
Ez nem így van! Valamennyi terméket be kell szabályozni, ismerni kell a beszereléshez szükséges olyan finomságokat, melyeket csak a gyártó, illetve az általa felkészített munkatársak ismernek. A beszerelés szakszerű, felhatalmazott szerelő által történő elvégzése egyben a garancia alapja is, s annak hiánya a garancia elvesztését vonja maga után. Kérje, s győződjön meg a beszerelést végző jogosultságáról, s ne fogadja el önként jelentkezők olcsónak tűnő megoldásait, mert az nagyon drága is lehet.

Csomagolás

Az általunk forgalmazott termékek jelentős része szétszerelt állapotban kerül leszállításra. A termék összeszerelésére a vevőnél, a termék végleges helyén kerül sor. Győződjön meg minden esetben a csomagolás sértetlenségéről, mert ennek a későbbiekben nagy szerepe lehet.

Bekötési rajzok

A vásárláskor kapott műszaki rajz alapján,- mely tartalmazza azokat a bekötési pontokat elektromosság víz, csatorna – kell az Ön szerelőjének kiépíteni, a fürdőszoba vagy más helyiség burkolása előtt a tényleges kiállásokat. Javasoljuk, hogy idejében válassza ki a beépítendő hidromasszázs terméket, s készítéssé el a szükséges elektromos- víz- és csatorna kiállásokat. A beüzemelést természetesen a szakszerviz végzi.