Ethos kerti bútorok:

Az ETHOS kerti bútor termékcsalád a legmagasabb igényeket is kielégítő kerti bútor. Tervezésekor figyeltek rá, hogy Önnek minden helyzetben a maximális kényelemérzetet nyújtsa. Kárpitozásánál azt a technológiát alkalmazták, amelyet a leggyakrabban a jachtok készítésénél szoktak, így a legmostohább időjárási körülményeknek is könnyedén ellenáll. A természetes hatású polirattan szintén ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Spalounge kerti bútorok:

A kültéri bútorok megszokott külsejétől igencsak eltér a SpaLounge kínálata. Olyan, mintha kitoltuk volna a kertbe imádott heverészős kanapénkat. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jó variálhatóságnak és a kültéri körülményeknek is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk kedenc teraszunkra.
A Sunbrella szövet ellenálló. Az anyag ellenállósága miatt jól használhatjuk a kertben, kerti bútorokon, párnákon. A szövet UV álló akril bevonatának köszönhetően színtartó, érheti napsütés, eső, sőt akár a medence vize is, nem fakul ki. Penészálló tulajdonságának köszönhetően, akár kültérben is hagyható a bútor, légáteresztő, ezért nem dohosodik, és hamar megszárad.
Könnyen tisztítható, a legtöbb szennyeződés szappannal és vízzel egyszerűen eltávolítható. Minden Sunbrella szövetet folyadéktaszító réteggel látnak el, így a karbantartás és tisztítás még könnyebbé válik.

Jati & Kebon kerti bútorok:

A joggal magasztalt Jati és Kebon bútorai letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően modern kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat. A minőségi alumíniumból készült modern formavilág remekül illeszkedik házunk modern külsejéhez, és színeiben is harmonizál azzal, legyen szó egy szokatlan formájú fekete étkezőgarnitúráról vagy egy lágy ívű párnázott fehér kanapéról.