Masszázskádak – Jacuzzi

Masszázskádak - Jacuzzi

Üdvözöljük a hidromasszázs örömeinek birodalmában!

Több mint negyven évvel ezelőtt találtuk fel az első hidromasszázs kádat. Ez nem csupán egy olyan termék megvalósítása volt, amely addig nem létezett, hanem annak felfedezése és felértékelése, hogyan ápolhatjuk még jobban a testünket. A szokások, szükségletek, igények fejlődésével, növekedésével párhuzamosan a Jacuzzi folyamatosan fejleszti és újítja termékeit, és az egyre magasabb színvonalú technológiáját. Jelenleg mintegy 300 nemzetközi termék- és rendszerszabadalommal rendelkezünk, és ezzel elsők vagyunk a piacon
A Jacuzzi a világon a legelső és képes biztosítani az Ön számára mindazt a csak a Jacuzzi által nyújtható jóllétet, amely révén világelső lett. Hírnevünket egy olyan hosszú élettartamú, kellemes élményt nyújtó terméknek köszönhetjük, amely alapos és tökéletes kutatás eredménye. Megbízhatóság és kiváló teljesítmény: ez a Jacuzzi alapelve. Azt mondják, hogy a Jacuzzi egy mítosz, korunk egyik kultusza. Valóban egy kultuszt képviselünk, nemcsak azért, mert a divatot követjük, hanem azért is, mert a tervezésünk, a gyártásunk, a vállalkozó szellemünk már a kezdetektől fogva a tökéletességre törekedett: mind az általunk szabadalmaztatott rendszerekben és a minőségellenőrzésben. Minden gondolatunk az Ön igényeire összpontosít! Egészség és szépség. A Jacuzzi hidromasszázs a test és a szellem ápolása, és kényeztetése. Egy olyan tökéletes és tudományosan kidolgozott módszer, amely a természet törvényeivel összhangban működik.

    Azonnali hatás:

  • Jóllét általános érzése
  • Pihenés és kikapcsolódás
  • Stressz feloldása
  • Élénkítés

A hidromaaszázskád az a hely, ahol a test kipiheni magát és megerősödik, ezáltal megteremtve magának az egészséget és a szépséget. A vízbe merülve élvezhető hidromasszázs, vagyis a kádban történő víz/levegő keverék által nyújtott masszázs, amely a levegőt és a vizet keveri egy tudományosan és tökéletesen kiszámított mértékben, az egyik legjobb egészségügyi gyakorlatot képviseli, amelyet egyre jobban meg kell ismerni, és amelynél be kell tartani az ellenjavallatokat, hogy minél tökéletesebb stimuláló és testet erősítő alkalmazást érjenek el.

Egy különleges típusú mikromasszázsról van szó, melyet a Jacuzzi gyárban kifejlesztett fúvókák állítanak elő. A mikromasszázst aprócska ütközések jellemzik, melyeket milliárdnyi kis gázbuborék állít elő azáltal, hogy szétrobbannak a bőr felszínén. A hatást, amely ebből ered, a kis mértékben termelt hő fokozza, amely a gázrészecskék kinetikus energiájának elvesztéséből/átalakulásából, és egy rezgő tevékenységből született, illetve egy csekély nyomásnövekvésből, amely a bőr felszínén keletkezik. Ugyanakkor a hidromasszázs, amely igen jó eredményeket ér el a periférikus értágításban, lehetővé teszi, a szövetek metabolizmusának növekedését, és ennek folyamatos kiegyensúlyozottság.

Ilyen változások még mélyebben hatnak, erősítik az izmokat míg más stimulusok a víz hőmérsékletének (35°-36°C) hatásával egyesülve mentális szinten általános relaxációt hoznak létre. A hidromasszázs ennek következtében úgy jelenik meg, mint egy értékes higiéniai gyakorlat, amelyet nap mint nap használni és élvezni lehet az “energiafeltöltés céljából”. Mindenképpen ki kell emelnünk, hogy a Jacuzzi “Whirlpool Therapy” jótékony hatása széles körben sikert ért el a fizikoterápia területén, és ilyen jellegű kezeléseket alkalmaznak jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában egyaránt. Ez elsősorban a magas vérnyomás és a stressz tüneteinek kezelésében segít, és általában növeli a jóllét érzését.

A rendszeres alkalmazás hatásai:

  • Az izomrendszer megerősödése
  • A szövetek metabolizmusának kiegyensúlyozása
  • Értágító hatás növelése
  • Vérkeringés javítása