HotSpot – TX – 2 személyes masszázsmedence

HotSpot - TX - 2 személyes masszázsmedence

Férőhelyek száma: 2 személyes
Méretek: 174 cm * 174 cm * 74 cm
Vízkapacitás: 530 liter
Tömeg: 239 kg (szárazon) / 927 kg (feltöltve)

 

A masszázsmedencék legfontosabb elemei a hidromasszázs mellett a kristálytiszta víz, a kényelmes és esztétikus formavilág, valamint a könnyű kezelhetőség. Mindegy, hogy egy erős masszázst kíván egy egy sportos nap után, vagy teljes ellazulást egy szorgos nap végén, vagy barátaival töltene el néhány kellemes átbeszélgetett órát. A HotSpot medencék mindenben kiemelkedően teljesítenek: a kedvező árakat egyesítik az egyszerű kezelhetőséggel, az esztétikus és kényelmes formavilággal, valamint az alacsony fenntartási költségekkel. Különleges formájú jakuzzi, melyet a gyártó akkor ajánl, ha nagyon kevés egybefüggő hely áll rendelkezésre, és igazodni kell a hely egyenes vonalához is.

A HotSpot masszásmedencék is a kaliforniai Watkins Manufacturing által gyártott legkiválóbb masszázsmedencék. A tengerentúli vállalat óriás 1976 óta gyártja a jakuzzikat, és mára az egyik legnevesebbnek számít az amerikai piacon, azon a piacon melyen ez a termék először honosodott meg. A letisztult és hagyományosan elegáns vonalvezetésű HotSpring masszázsmedencék formatervezőinek vezér elve a legnagyobb kényelem, az egészségmegőrzés és luxus. A kényelmes, testet körülölelő masszázshelyek és a praktikusan egyszerű kezelhetőséget, különleges élményt és ellazulást biztosítanak valamennyi modellben. A masszázsbefúvók változatossága, azok precíz elrendezésében, dinamikájának szabályozásában és mozgásában rejlik. Az első pillanatban is szembetűnő a magas szintű anyagminőség, ergonómiai átgondoltság, mely praktikus és egyszerű kezelhetőséggel párosul.

Műszaki paraméterek

Férőhely: 2 személyes
Méretek: 174 cm * 174 cm * 74 cm
Vízkapacitás: 530 liter
Súly: 239 kg (szárazon) / 927 kg (feltöltve)
Medence színe: Pearl, Sterling Marble, Desert, Tudcan Sun
Külső borítás: Everwood® HD: Coastal Gray, Espresso, Redwood finish
Kijelző: HotSpot saját tervezésű vezérlés
Vízbefúvók (10):

  • 1 Moto-Massage®
  • 1 Rotary Hydromassage
  • 8 Directional Precision®(akupresszúrás hát- és vádli masszírozó)

Vízbefúvó pumpák: Wavemaster® 4000 1 LE hidromasszázs pumpa
Víz alatti világítás: kék LED világítás
Elektromos szabályozás: IQ 2020® 115V / 60Hz
Fűtés: No-Fault®, 1000 W / 115 V
Szűrők: 30 sq.ft, felültöltős, 100 %-os aktív szűréssel
Szűrők száma: 1 db papírszűrő
Thermotető (tartozék): Ash, Espresso, Rust finish
Opciós tételek: Vezeték nélküli hangtechnika, Vezeték nélküli TV, Tetőemelő, Lépcső, Korlát, Napernyő, Ózongenerátor, Splendor® multi-color világítás

Letölthető melléklet:

Termék videók: