Masszázsmedence kiegészítők és tartozékok

Masszázsmedence kiegészítők és tartozékok

Masszázsmedence kiegészítők:

 • Lépcsők
 • Tetőemelők
 • Foldaway tetőemelő rendszer
 • Biztonsági korlát
 • Italtartó
 • Napernyő
 • Tv
 • Tri-X és egyéb szűrők

Vízkezelés és tisztítás:

 • Induló vegyszercsomag
 • Aquafinesse vízkezelő egységcsomag
 • Egyéb víztisztitószerek, adalékok és eszközök
 • ACE-sóbontó rendszer

Az AQUAFINESSE egy szabadalmi oltalom alatt álló medencék tisztítására szolgáló víztisztító adalékanyag, amely legkényelmesebb módja a masszázsmedence tisztántartásának.
Nincsenek a szokásos kemikáliák, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát, modern adalék.
Az AquaFinesse egyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.
Az AquaFinesse segít abban, hogy időt takarítson meg, és ne költse pénzét feleslegesen a masszázsmedence vegyszerek különböző formáinak folyamatos tesztelésével.
Meggyőződésünk, hogy az AquaFinesse az egyetlen igazán egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében. A szokásos napi szintű odafigyelés helyett elegendő hetente egy alkalommal foglalkoznia a medencevíz karbantartásával, és folyamatosan kellemes, kristálytiszta vízben fürdőzhet. Az AquaFinesse™ használata a medencevíz fertőtlenítő szer igényét jelentősen csökkenti, így elegendő csupán a lassan oldódó fertőtlenítő (triklór) tabletta használata. Ezek alapján olyan csekély mennyiségű klór kerül a vízbe, hogy akár csecsemőket is fürdethetünk.

Az HotSpring ACE SÓBONTÓ RENDSZER képes arra, hogy vegyszerek hozzáadása nélkül, teljesen automatizáltan, szinte felügyelet nélkül, a használat intenzitásának megfelelően, automatikusan kezelje az ön masszázsmedencéjének a vizét. A digitális kezelőpanelen keresztül, pedig önt tájékoztassa a masszázsmedence jelenlegi állapotáról, vízminőségéről, aktuális só szintről.
Bizonyára ön is hallott már sós vizes úszómedencékről, akváriumról. Tudnia érdemes, hogy azon kívül, hogy más fajta vízkezelést alkalmazunk, a gépészeti egységeknek is teljesen más igénybevételt kell kiállniuk. Ezért nem lehet csak úgy áttérni a hagyományos vízkezelésről a sós vizes vízkezelésre.
A motor szimeringek, tömszelencék, tömítések, fűtőszál stb. hagyományos gépészet esetében nem bírják ki a sós igénybevételt.
A Hotspring medencék már közel 40 éve Titán-csöves fűtőbetéttel rendelkeznek, így bírják a sós vizes igénybevételt.
Minden 2010 után gyártott HotSpring és Limlight modell, amely felső elhelyezésű digitális kezelőpanellel rendelkezik, fogadni képes a gyártó által fejlesztett ” ACE SALT SYSTEM „rendszert.
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, és az ügyfeleknél az igénybevétel során is jól vizsgázott a sóbontós rendszer.
A HotSpring medence gyártója újabb erőteljes fejlesztésbe kezdett.
Mivel nem akarta kizárni a masszázsmedence TREND-ből a közel 800.000 HotSpring medence tulajdonost, akik 2010 előtt vásárolták meg „most már Classic „néven futó masszázsmedencéjüket.
A HotSpring Classic termék család vezérlése merőben más, mint a jelenlegi modellek vezérlése. Kezelő panelja a medence oldalába süllyesztve helyezkedik el, és nem képes arra, amire az új digitális kezelő felület viszont igen.
Ezért 2012-től a Classic modellekhez egy új sóbontós rendszert fejlesztettek, aminek működési elve ugyanaz, csak a régi típusú vezérlés és kezelőpanel miatt, egy kiegészítő panelt kell a vezérléshez csatlakoztatni.
Ennek segítségével tájékozódhat az ügyfél a medence vízkezelésének aktuális állapotáról, az aktuális só-szintről. Ezzel a fejlesztéssel már a régi hotspring medence tulajdonosok is használhatják a ACE Salt System Classic rendszert.
Működési elv:
Az ACE Salt System forradalmasította a vízkezelést azáltal, hogy az első egyetlen, kizárólag sót használó vízkezelő rendszer, amely a gyémánt technológiát használja.
Az Ace rendszer gyémánt elektródája a víz molekuláit bontva aktív oxigént állít elő. Az aktív oxigén a világ leghatékonyabb természetes fertőtlenítőszere és az ACE rendszer víztisztítási folyamatának első lépcsője.
A keletkezett aktív oxigén a vízben a sóval és más elemekkel elegyedve második lépésben klórt és három másik erős oxidálószert képez.
Az ACE vízkezelő rendszer kristálytiszta és selymes tapintású vizet biztosít.
Nem lesz viszkető bőr, irritált szem és vegyszer szag.

Innovatív megoldások – FOLDAWAY AUTOMATA TETŐEMELŐ RENDSZER:
A HotSpring masszázsmedencék igazi különlegessége a világ első és egyetlen automata tetőemelő rendszere, a Foldaway. Segítségével igény esetén teljes körpanorámát teremthetünk masszázsmedencénk körül.