Wellness – Fűthető padok és pihenő ágyak

Wellness - Fűthető padok és pihenő ágyak

A fürdők pihenőhelyiségei , közkedvelt tartózkodási helyei a fürdőnek. Általában itt több időt töltenek, mint magában a fürdőben ezért kell súlyt fektetni a helyiségek ízléses, hangulatos berendezésére. Fontos a pihenőhelyeken még az is, hogy milyen illatok vannak és milyen a helyiség hőmérséklete és páratartalma.

Azok a fűtött padok és ágyak, amelyeket pihenőhelyiségekben helyezünk el, ezt a célt szolgálják. A fűtött ágyak egy termosztát által vezérelt fűtéssel vannak ellátva, így a testünknek megfelelő hőmérsékletre lehet beállítani.
Általában kerámia burkolatúak, így az ebből áradó meleg átjárja az egész testet.
Testünk éltető eleme a meleg, ahhoz hogy szervezetünk optimálisan kiegyensúlyozottan működjön.
Számos jótékony hatása van a fűtött ágyaknak, padoknak: Fokozza a vérellátást a keringési rendszer terhelése nélkül, nyugtatja az idegrendszert, erősíti az immunrendszert, csökkenti a stressz hatását.
Fűtött ágyak padok léteznek ülő és fekvő formákban. Alapanyaga hőszigetelt hab, mellyen vékony kerámia burkolat van, mely gyorsan fel tud melegedni. A test vonalát követve segít a teljes ellazulást.
A testhőmérsékletnél kissé magasabb hőfokra fűtött, kerámiával burkolt ágyak a wellnessek kedvelt tartózkodó helyei. Testünk életeleme a sugárzó meleg, a szervezet optimális működéséhez, a teljes kikapcsolódáshoz elengedhetetlenül szükséges. Izomgörcsök, húzódások elmúlnak, a szervezet harmonizációjával a reumatikus fájdalmak enyhülnek.